Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Medlemsrabatter

Här hittar du alla medlemsrabatter i Helsingborg-Höganäs som du som medlem i Djurens Rätt har tillgång till. Visa ditt digitala medlemskort när du handlar.

Aimee Hair & Makeup

10% på hårprodukter
Aimee Jörliden driver salongen Aimee Hair & makeup med fokus på kreativitet, personlighet och kvalité. För Aimee har det alltid varit högsta prioritet att endast arbeta med veganska, miljövänliga hårprodukter som inte är testade på djur. Varumärkena som säljs är Olaplex, Evo och Mr Smith.
(Medlemsrabatten gäller endast hårprodukter).

Hitta hit: Norra Strandgatan 22, Helsingborg
Facebook | Instagram

Ginger Hälsobar

10% på hela sortimentet
Ginger Hälsobar är en salladsbar och café som erbjuder allt från supernyttiga och supergoda sallader med fler än 60 olika alternativ från världens alla hörn till aciabowls, smoothies och smörgåsar. Dessutom är det mesta i utbudet 100% veganskt. Ginger finns både i centrala Helsingborg och på Väla.

Hitta hit: Rådhustorget 10, Helsingborg, Väla Centrum, ingång 3, Ödåkra
Facebook | Instagram

Ronja Kaos Tattoo

10% på tatueringar
Ronja har arbetat som professionell tatuerare sedan 2017 och gör motiv i såväl färg som black & grey. Färgerna är alltid veganska och aldrig testade på djur. Ronja är medlem i Sveriges registrerade tatuerare (SRT) och har gått hygienutbildningen på Tattoo & Piercing education Scandinavia.

Hitta hit: Drottninggatan 146, Helsingborg
Hemsida | Instagram

Sju Bönor

5% på hela sortimentet (endast i butiken, ej på webben)
Sju bönor är en butik med fokus på ekologiska och miljövänliga produkter. Där finns allt från frukt och grönt, olika matvaror, godis och snacks till te, ayurvediska produkter, hud- och hårvård, tvätt- och rengöringsmedel, eteriska oljor, kosttillskott. En stor andel av sortimentet är veganskt.

Hitta hit: Järnvägsgatan 25, Helsingborg
Hemsida | Facebook

Vegeriet

5% på hela sortimentet
Vegeriet är troligtvis Helsingborgs första vegetariska restaurang och slog upp sina dörrar redan 1998. Idag delar restaurangen lokal med systerbutiken Sju bönor. På Vegeriet serveras ekologiska och veganska lunchrätter, hembakade och glutenfria godsaker samt ekologiskt kaffe och te.

Hitta hit: Järnvägsgatan 25, Helsingborg
Hemsida | Facebook

Queenstreet Tattoo

10% på tatuering
Nathalie Dreilick öppnade sin tatueringsstudio på Drottninggatan 2012. Här erbjuds allt från små till fullkroppstatueringar och alltid med veganska färger. Nathalie är utbildad på Tattoo & Piercing Education Scandinavia och medlem i Sveriges registrerade tatuerare (SRT).

Hitta hit: Drottninggatan 146, Helsingborg
Hemsida | Instagram