Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Kandidera till styrelsen

Djurens Rätts vision är en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Vill du vara med och påverka för att nå denna värld? Genom att engagera dig genom din lokalavdelning kan du vara med att anordna och påverka de aktiviteter som sker nära dig!

Engagera dig för djurenExempel på aktiviteter som Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs tidigare anordnat är informationskampanjer, påverkan genom insändare, veganskt julbordsknytis och samkväm för medlemmar och grillkvällar.

I februari är det dags för årsmöte för Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs. Det betyder också att det är dags att välja vilka personer som ska bli förtroendevalda i lokalavdelningen. Valberedningens uppgift är att sammanställa ett förslag på personer som årsmötet kan ta ställning till, men för detta behöver vi din hjälp!

Har du funderat över om du själv eller någon du känner vill bli mer aktiv i Djurens Rätt och kanske ingå i den lokala styrelsen? Skicka isåfall ett mail till oss! Tänk på att för att kunna bli förtroendevald behöver man blivit medlem i Djurens Rätt senast innan årsskiftet 2019/2020 (och i lokalavdelningen två veckor innan mötet).  Är du inte skriven i upptagningsområdet för Helsingborg-Höganäs, så kan du manuellt skriva över dig genom att höra av dig till aktiv@djurensratt.se.

Valberedningen letar efter två ledamöter i styrelsen, två suppleanter (ersättare) i styrelsen. Varav en ska vara kassör och en sekreterare.

En ordinarie styrelseledamot deltar i styrelsens arbete genom att delta i styrelsemöten där beslut om kommande verksamheter fattas, samt ansvarar för att, tillsammans med andra aktiva medlemmar, planera och genomföra lokalavdelningens verksamhet.

För att nominera, skicka ett mail till valberedningen i Helsingborg Suzanne Skoglöf suzannemskoglof@gmail.com. Skriv vilken post du nominerar till, för- och efternamn på den/de du nominerar, samt kontaktuppgifter (mailadress och helst även telefonnummer). Nominera gärna nu på en gång, men senast 15:e dec 2019!

Har du några frågor?  Skicka ett mail till adressen ovan, eller kontakta styrelsen via Facebook eller mail (helsingborg@djurensratt.se).

Med vänlig hälsning,

Valberedningen för Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs
Suzanne Skoglöf och Annette Slatter