Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Kandidera till styrelsen i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs

Djurens Rätts lokalavdelning Helsingborg-Höganäs syftar till att påverka lokalsamhället, informera om Djurens Rätt och inte minst anordna aktiviteter för medlemmar och andra intresserade!

Under året har det grillats, utfrågats kommunpolitiker och bjudits in till bokrelease. Det har ordnats grundutbildning och jul-knytkalas. Allt detta görs möjligt av intresserade och aktiva medlemmar – och framförallt av vår eminenta styrelse.
Har du idéer för vad du vill att vi ska göra nästa år? Kanske anordna aktiviteter riktade mot barn? Anordna vegansk matlagningskurs? Informera andra om djurens situation och Djurens Rätts arbete? Anordna studiecirkel i djurrättsfilosofi eller politisk påverkansarbete? Det bästa sättet att förverkliga din idé är att bli aktiv i styrelsen!

Vill du vara med i styrelsen? Skicka ett mejl till valberedningen, som består av Suzanne Skoglöf och Annette Slatter på mejladress suzannemskoglof@gmail.com och berätta lite om dig själv! Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av styrelsearbete! Sista dag för att kandidera till styrelsen i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs är fredagen den 11 januari!

God Fortsättning önskar valberedningen i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs!

download-4

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *