Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
4 oktober 2017 kl 17.30, Hörsalen, Helsingborgs Stadsbibliotek

Från Grisbonde till Vegan: att ställa om till veganskt lantbruk

På djurens dag den 4 oktober bjuder vi in till en kostnadsfri föreläsning med Gustaf Söderfeldt, grisbonden som blev vegan!

Gustaf drev en småskalig grisuppfödning på sin gård utanför Askersund och en butik som sålde lokalt kött. Men han började tvivla på sättet hur djur används i lantbruket. Efter en tid bestämde han sig för att sadla om och bli vegan. Nu odlar han grönsaker istället och är engagerad för att få fler att ställa om från djuruppfödning till ett snällare, sundare och mer hållbart lantbruk.

När: 4 oktober 17.30-19.00
Var: Hörsalen, Helsingborgs Stadsbibliotek
Hur: Kostnadsfritt, först till kvarn på plats.
Vi bjuder på hembakta och veganska kanelbullar eftersom det även är kanelbullens dag.

Föreläsningen är en del av Framtidsveckan Helsingborg som handlar om att odla tron på att det går att förändra vårt sätt att leva, vårt sätt att förvalta jorden – och stärka våra lokalsamhällen. Den arrangeras även i samarbete med Medborgarskolan.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *